Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Guillem Ramisa

Música i poesia

Mesclant a l'estudi

Mesclant a l'estudi

This video is being processed
En alguna altra ocasió ja he parlat d'en Joel. Amb ell hi he mesclat la majoria de les meves cançons, des d'Ànima de corall fins a Volant. Un grandíssim professional i una persona que m'estimo de mala manera. Ell aguanta totes les meves dèries. Discutim canvis i ajustos fins al mil·límetre. Els moments a l'estudi sempre els visc amb molta intensitat. Per ell és lo habitual, el dia a dia, però per a mi és un moment molt decisiu i especial: la música que en surti m'acompanyarà durant molt temps i, especialment els propers mesos, serà la base de tot el que faci. 
A l'estudi parlem de la música, però la música et porta a parlar de la vida, de les relacions, de tot plegat... El fet d'estar sota pressió fa que les converses siguin diferents també; més sinceres, més de veritat. 
Quan surto de l'estudi estic esgotat. El camí cap a casa sol ser una autopista de nit silenciosa, mentre la ment se m'escapa del cap, descomprimint-se, satisfeta. Si hagués de definir la felicitat, tindria aquesta forma. 
Aquest dilluns passat vàrem estar mesclant "D'on ve la sort?", el pròxim single que publicaré. Aprofito per dir-vos que aquí a l'Aixeta la podreu escoltar en primícia unes tres setmanes abans que la resta. Ben aviat!