Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Guillem Ramisa

Música i poesia

  • 129.0
    mensuals

Presentació

Hola, sóc en Guillem. Si estàs aquí és perquè ets bona persona. Potser no n'ets conscient del tot, però t'asseguro que sí. Gràcies.
Com saps, el que em disposo a fer és demanar-te calers. I tu diràs, perquè? Doncs hi ha més d'un motiu, però el principal és que vull seguir fent música i la vull fer millor. Vull dedicar-hi més temps i més diners. Vull tenir independència econòmica per centrar-me exclusivament en això i pagar decentment a l'equip de persones que m'hi acompanya. 

I tu em pots ajudar moltíssim. 

També faig això per amor al meu treball. Perquè m'estimo aquest projecte i li vull donar valor. No puc seguir regalant tot el que faig ja que a mi em suposa una inversó immensa de diners i dedicació. Per això, els que us quedeu aquí tindreu continguts exclusius i podreu escoltar cançons i videoclips en primícia. Compartiré textos i poemes que no penjaré enlloc més i veureu esbossos i curiositats que fins ara em guardava per mi. Ja anirem veient què se m'acudeix, però hi hauran regals exclusius depenent de la categoria a la que us subscribiu, fixeu-vos bé en les diferents opcions. La veritat és que se'm fa molt estimulant tenir aquest espai per compartir amb vosaltres; els que hi sou de veritat. 

Gràcies d'entrada per haver llegit fins aquí. Només per haver pensat en donar-me un cop de mà, moltes gràcies.

Publicacions

Ho sentim, però no hem pogut carregar els resultats.